Kwiek DS2 - Meppel AZ DS1

Hoogeveen, 06-11-2016

Voor MeppelAZ stond er deze zondag een uitwedstrijd op het programma tegen Kwiek uit Hoogeveen. Vol sportieve zin stonden de dames klaar voor de start van de wedstrijd. Waar Kwiek direct fel aan de wedstrijd begon, waren de dames van MeppelAZ lief voor de tegenstander. Dit resulteerde al snel in een 5-0 voorsprong voor Kwiek. Nicolette opende de score voor MeppelAZ. Gevolgd door een doelpunt van Anita. MeppelAZ kreeg veel kansen, echter werden de lat en de paal vaker geraakt dan het net. Kwiek had hier minder last van en liep verder uit naar 13-2. Na 30 minuten spelen was dit ook de ruststand.

Gebrand om de achterstand in te halen begon MeppelAZ goed aan de tweede helft. Helaas bleef het scoren nog achterwege. Kwiek kwam op een 18-2 voorsprong. Een mooi schot van afstand door Melissa bracht de score op 18-3. Door het fellere spel waren er penalty's aan beide kanten. Modeste benutte er een voor MeppelAZ en scoorde kort daarna ook het afsluitende doelpunt. Ondanks een goede tweede helft van MeppelAZ waar het fel en sportief speelde, was de eindstand 22-5 in het voordeel van Kwiek.

Volgende week staat er om 10.00 uur een thuiswedstrijd op het programma in sporthal Koedijkslanden. De tegenstander is dan HV Annen.

Scores: