Hoogersmilde DS2 - Meppel AZ DS1

Hoogersmilde, 29 januari 2017

Meppel AZ te sterk in uitwedstrijd Hoogersmilde

De dames van Meppel AZ hebben de derde wedstrijd op rij gewonnen. Deze keer waren de dames van SV Hoogersmilde te zwak voor Meppel. De eindstand werd 12 - 15 in het voordeel van Meppel.

De wedstrijd kwam langzaam op gang en tot aan de 9e minuut werd er niet gescoord. Saskia de Boer opende namens Meppel de score. Vlak daarna scoorde zij nog een keer uit een break-out. Ook Melissa van Noord was trefzeker voor de dames en al gauw stonden de dames van Meppel op een 3-0 voorsprong. Toch kwamen de dames van Hoogersmilde terug, mede door een penalty en een overtalsituatie. De ruststand was 6 - 4 in het voordeel van de thuisploeg.

Na rust was het Modeste Lugtmeier die drie keer wist te scoren, waardoor Meppel op voorsprong kwam. De verdediging stond sterk en ook de keepster, Denice Bruins, hield bijna elke bal tegen. Door het drukzetten en individuele acties bleven de dames van Meppel op voorsprong. Een paar mooie doelpunten van Sandra Stork en Melissa van Noord hielpen daarbij. Ook Nicolette Luth was van grote waarde op de cirkel. Door uithoudingsvermogen en teamwork was de winst verdiend voor Meppel.

Scores: Saskia de Boer: 4 Melissa van Noord: 4 Modeste Lugtmeier: 3 Nicolette Luth: 2 Sandra Stork: 2