Beilen - Meppel AZ Dames 1 17 - 4

Beilen, 01-02-2014

Meppel AZ ging zaterdagavond naar Beilen om tegen handbalclub Beilen aan te treden. Wat de Meppeler dames het hele seizoen al achtervolgd werd zaterdag ook weer een feit. Zij kunnen de negatieve spiraal niet doorbreken. Het niet scoren van Meppel AZ maakte ook deze wedstrijd extra moeilijk.

Meppel AZ, geplaagd door enige blessures en andere lichamelijke ongemakken, begon toch vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd. Het veldspel deed in het begin van de wedstrijd niet onder voor de tegenstandster, Beilen. Doordat er wat slordigheden in het spel van Meppel AZ ontstonden kreeg Beilen de kans om de wedstrijd open te breken en de eerste doelpunten werden gescoord. Met name de rechterkant van Beilen was sterk. Daar Meppel AZ haar eigen kansen liet liggen, mede door goed keeperswerk van de Beiler keepster, kon Beilen toch afstand nemen. Ruststand 10-3.

De tweede helft van de wedstrijd was voor Meppel AZ een moeilijke. Het sterkste wapen van de dames uit Meppel (het verdedigen) functioneerde goed. De Beiler dames wisten ondanks dit feit toch de keepster van Meppel AZ 17 keer te passeren. Doordat Meppel AZ hier maar 1 doelpunt tegenover stelde werd de eindstand bepaald op 17-4. Het harde werken van Meppel AZ werd wederom niet beloond.

Doelpunten:
Sasja Schoenmaker 2x,
Helga Pieters 1x(strw),
Willeke Bos 1x